Contact     

Ik ben Bart

"Ik Ben Bart" is speciaal voor de ZZP'er en beginnende ondernemer. Met een klein budget help ik u aan uw eigen professionele website.
"No strings attached" - u bent vrij in wat u wilt.

 
Home Informatie Modules
Modules
Wat zijn Joomla modules?

De modules zijn verschillende blokken die een bepaalde functie vertegenwoordigen. Deze functie kan betrekking hebben op de tekst, vormgeving of bijvoorbeeld informatie vergaring. Hieronder staan een aantal voorbeelden om daar een beeld van te krijgen. Standaard zijn een 25-tal modules toegevoegd aan de installatie van Joomla 1.5. De modules beheert u via het beheerpaneel van uw website.

Hierbij een aantal voorbeelden van standaard modules:

  • Menu
    De menumodule toont een menu op uw website.
  • Kruimelpad
    Het kruimelpad toont waar een bezoeker zich bevindt op uw site (bijvoorbeeld: home > sectienaam > categorienaam > artikelnaam)
  • Populair
    De module 'populair' toont links naar de artikelen op uw website die het meest zijn gelezen door bezoekers. U kunt zelf kiezen hoeveel links u wilt laten weergeven en uit welke sectie(s) en/of categorie(ën) links mogen worden weergegeven.

Naast deze standaard modules van Joomla kunt u kiezen om uw website uit te breiden met andere modules. Deze zijn gratis dan wel betaald.

het zijn uw wensen die bepalen welke modules u nodig heeft

Ik kan u adviseren welke modules bij uw wensen passen. Het is belangrijk dat u weet dat binnen Joomla bijna alles mogelijk is.